Disciplines

Kindergoochelen

Kindergoochelen is goochelen voor kinderen.

Veel mensen denken dat alle goochelaars voor kinderen kunnen goochelen, maar dat is zeker niet waar! Sterker nog, de meeste goochelaars zijn vaak geen goede, geschikte goochelaars. De kinder goochelaars die wij aanbieden zijn allemaal ervaren in het optreden voor kinderen en kunnen een leuke familieshow geven!

Kindergoochelen is grofweg onder te verdelen in 3 leeftijd-categorieën: 

< 6 jaar , 6 - 10 , 10+

Indien u bij uw opmerking aan kan geven in welke leeftijdscategorieën de kinderen zitten (kunnen natuurlijk ook 2 categorieën zijn), dan kan de goochelaar daar rekening mee houden.

In de <6 jaar categorie moet u vooral rekening houden met goochelaars die een typetje zijn (clown, fee of "grappige" goochelaar) en de goochelaar gebruikt vaak makkelijk te volgen trucs.

In de categorie 6 - 10 jaar gaat de kindergoochelaar al een stapje verder en zal hij wellicht ook wat educatieve trucs doen en zal hij meer interactie zoeken (goochelaar afhankelijk natuurlijk)

In de categorie 10+ zal de goochelaar rekening houden dat de kinderen als iets ouder en stoerder zijn en komt hij niet (meer) met kinderachtige trucs.

Kortom, een goede kindergoochelaar neerzetten is belangrijk. Geef aan wat de wensen zijn, zodat de goochelaar goed voorbereid is, de juiste selectie trucs kan meenemen en uw feest of evenement onvergetelijk kan maken!

Wat kost een kindergoochelaar?

Bij het aanvragen kunt u aangeven wat het budget is. Maar wat kunt u dan verwachten? Lees hier het artikel: wat kost een kindergoochelaar en kom erachter wat een kindergoochelaar kost en wat u dan kunt verwachten.

Op zoek naar een goochelaar die Kindergoochelen beheerst?
Vraag nu een offerte aan!