Welkom als goochelaar bij boek-een-goochelaar.nl!
Op deze site brengen wij goochelaars en mensen die een goochelaar zoeken bij elkaar!

Hoe werken wij?
Wij krijgen veel aanvragen binnen voor diverse goochelklussen, van een eenvoudige goochelklus met een budget van 50 euro tot professionele klussen zoals een week op een belangrijke beurs! Deze klussen doen wij niet zelf en "geven" wij door aan andere goochelaars of magisch entertainers (clowns, hypnotiseurs, mentalisten en magisch sprekers). Alle goochelaars die in onze database staan kunnen hiervoor worden geselecteerd. 

Door het invullen van een profiel met daarin informatie zoals je gage, werkgebied en discipline weten wij wat je kan, waar je dat kunt en wat dat kost.
Potentiƫle klanten die wij actief werven middels advertentie vullen in wat voor soort goochelaar zij zoeken, waar ze een goochelaar nodig hebben en wat hun budget is.

Ons systeem selecteert maximaal 5 goochelaars die aan het profiel voldoen en deze 5 goochelaars kunnen, indien de klant dit wilt, een offerte/prijsopgave maken. De selectieprocedure is een mooi en uniek uitgedacht systeem zodat elke goochelaar die voldoet evenveel getoond wordt. Eerlijk dus!

En wat kost het mij als goochelaar?
Wij zijn GEEN boekingskantoor en vragen dan ook geen bijdrage van je gage. Echter maken wij kosten en vragen een kleine vergoeding. Zoals je hierboven hebt gelezen kun je door ons systeem geselecteerd worden op basis van je profiel. Indien de klant ook enthousiast is over jou, nadat hij je profiel en profielfoto gezien heeft, vraagt hij je om een offerte.

Dat is pas het moment dat wij een kleine bijdrage vragen! Dus je betaalt alleen voor (warme) leads, oftewel klanten die echt een goochelaar zoeken en in de laatste zoekfase zitten.

De bijdrage is klein en afhankelijk van je gage. Indien jouw gage minder dan 100 euro is, vragen wij 1 credit. 1 credit staat gelijk aan 1 euro. Indien je gage 101-350 euro is vragen wij 2 credits en is je gage hoger dan 350 euro, kost het je 3 credits. Je ziet, een kleine bijdrage van ongeveer 1% van je gage, dat is een uitstekende investering.

TIJDELIJK EXTRA GRATIS CREDITS (koop 10 of meer credits en je ontvangt er 13)

Ik ben een beginnende goochelaar, kan ik ook aanmelden?
Ben je een beginnende goochelaar, maar al wel klaar om af en toe op te treden, dan ben je bij ons meer dan welkom. Wij hebben regelmatig vraag naar beginnende goochelaars of goochelaars die voor een lager gage werken. Meldt je rustig aan en wees niet bang als je binnenkort je eerste optreden mag doen!

Enthousiast?
Mooi, meld je vandaag nog aan, want wie weet haal je hier leuke optredens uit. De investering is minimaal want voor slechts 10 euro koop je 10 credits! Klik snel hier om je te registreren!