Veelgestelde vragen

Q: Hoe werkt het?
A: Heel eenvoudig: Op de hoofdpagina staat een button "Offerte opvragen".
Klik daarop en vul de locatie en datum in wanneer u een goochelaar of entertainer wilt hebben.

Daarna vult u de gegevens zoals budget(*) en het verwachte aantal gasten in en selecteert u welk type goochelaar u wilt in.
Als u op bekijk resultaten klikt, zie u een lijst met goochelaars die aan uw selecties voldoen. Selecteer daarna welke goochelaars u wilt en u ontvangt zsm een passende prijsopgave.

(*) Goochelaars zijn er in elk prijsniveau. Voor algemene info over de prijzen van een goochelaar kunt u even klikken op de button "Prijzen goochelaars".
Q: Wat kost het?
A: Het aanvragen/gebruik van onze site is volledig kosteloos en verplicht u tot niets!
Q: Wat kost de goochelaar?
A: Er zijn verschillende gradaties. Zo zijn er professionele goochelaars die honderden optredens per jaar doen en uit de klussen hun huur, etc moeten betalen en er zijn amateur goochelaars die bv nog studeren of naast het goochelen een fulltime baan hebben.

De prijs/gage van de goochelaar is dus afhankelijk, voor meer informatie kunt u bovenin het menu even klikken op "prijzen goochelaars".
Q: Welke type goochelaar moet ik kiezen?
A: Welke goochelaar u moet kiezen is een hele belangrijke stap. Immers wilt u geen mentalist op een kinderfeest en geen clown op een serieus zakelijk evenement (hoewel dat wel kan...).

Onderin deze site, bij het kopje "voor klanten" kunt u klikken op "disciplines". Daar kunt u zien wat voor soort goochelaars er zijn en als u dat doorleest weet u ongeveer wat voor type u moet kiezen voor UW feest.

(Twijfelt u, neem gerust contact met ons op)